Jeg har en drøm

Mange mænd som er sansestærke/særligt sensitive har en tendens til at føle sig forkerte. Selvom vi er en pæn stor minoritet, er det ikke os, som samfundet er tilrettelagt efter. Alt skal gå stærkt, informationerne flyver om ørerne på os, mange af vores relationer mistrives og når man tager det hele ind, er der stor risiko for at blive overstimuleret og træt. Samtidig er det ikke velset blandt de fleste mænd at vise følelser eller tale om dem. Alt det kan godt give underskud på selvværdskontoen og man kan komme til at føle sig mislykket. Og det er bare så ærgerligt, for det er helt unødvendigt.

Sansestærke mænd har meget at byde ind med, når bare vi er i balance og kender vores styrker. Jeg har selv kæmpet i mange år med at prøve at forstå og acceptere, hvorfor jeg er skruet sammen, som jeg er. Jeg føler endeligt, at jeg er i mål. Den følelse er fantastisk og er hele grundlaget for, at jeg har besluttet mig for at hjælpe andre. Jeg bliver selv helt høj af at opleve andres gennembrud og de reaktioner, som det giver hos den enkelte. Det er min passion og det jeg brænder for.

Jeg har sammensat en portefølje af produkter, som du kan læse lidt mere om nedenfor. Nogle er klar nu; andre er på vej.

Jeg håber, du vil lade mig hjælpe dig videre.

Hvordan kan jeg hjælpe dig nu?

Coaching ikon

1:1 Coaching

Opnå større accept af dig selv og få mere ro og balance i dit liv. Lær at leve efter dine egne værdier i stedet for andres.

Workshop ikon

Workshops

Få indsigt og udvikling ved at spejle dig i ligesindede i små grupper med maks 6 deltagere. Kun for sansestærke mænd.

Foredrag ikon

Foredrag

Spejl dig i min personlige historie og få en ærlig og kærlig peptalk til dig selv og din kone, kæreste, søskende, ven eller kollega.

Vigtig håndbog til sansestærke mænd og deres pårørende!

Til dig, der…

  • Selv er sansestærk og søger et alternativ til at være ”en rigtig mand”
  • Kender en sansestærk mand eller dreng
  • Interesserer dig for mental sundhed
  • Gerne vil gøre op med nutidens machokultur 

Hovedet på Bloggen

På min blog kan du læse ærlige og kærlige indlæg, med en uhøjtidelig og humoristisk tone, om mit syn på livet som sansestærk mand. Jeg håber, at jeg med indlæggene kan skabe refleksioner, indsigter og tanker hos dig, når du spejler dig i mine historier og måske svarer på nogle af de spørgsmål, som jeg stiller dig undervejs.

Er på vej!

Stories

Med stories vil du få et indblik i andre sansestærke mænds historie fortalt af dem selv og helt frivilligt. Måske bliver du inspireret til at fortælle din egen? Så sender du bare en mail til mig og historien kommer på hjemmesiden enten med navn og billede eller anonymt. Formålet er selvfølgelig at give dig endnu et redskab til at spejle dig og få følelsen af ikke at være alene. Vidste du at mellem hver femte og hver sjette mand i verden er sansestærk? Det siger amerikansk forskning. I Danmark er vi cirka 2,8 millioner, som er hankøn. Hvis vi regner med 20% giver det 560.000 sansestærke mænd og drenge (som alle måske føler sig alene?). Jeg vil gerne skabe et sted, hvor vi kan få omsat disse tal til menneskelige beretninger. Jeg vil gerne give rum for at vi også kan dele alle de gode egenskaber, som følger med. Og måske læser andre også med? Så alle får større indsigt til fælles glæde. Det er min drøm.

Kommer senere!

Commanity

Meld dig ind i et forum, hvor der kun er adgang for mænd. Her kan vi tale frit om det, der rører sig og rører dig. Slå dine egne oplæg op og få respons fra ligesindede. Spørg om, hvordan andre reagerer, når de bliver overstimulerede. Eller hvordan de forebygger det. Deltag i debatten ved at svare på andres indlæg. Og få oplevelsen af ikke at være alene. Og ikke at være så anderledes, som du gik og troede.

Den praktiske platform vil være Facebook.