Sansestærk – Den nye tids mand

Back To Shop

Tilbud

Sansestærk – Den nye tids mand

199,00 kr.

Med en mands perspektiv på et kvindedomineret felt giver bogen dig konkrete råd og hjælper dig til at erkende, at du ikke bare er god nok, som du er – du er skidegod.

Varenummer (SKU): SS-BS-1 Kategori:

Beskrivelse

Som følsom, sensitiv, sansestærk dreng eller mand kan du nemt komme til at føle dig forkert i den vestlige verdens machokultur. Denne bog stimulerer din evne til at reflektere over tilværelsen og flytter dit fokus, så du får øje på dine styrker. Så du kan flytte dig fra at føle dig forkert til at føle dig rigtig, fra at være skamfuld til at være stolt eller fra at have et stresset liv til at have et liv i balance.

Der bliver brug for mænd som dig i fremtiden. Den nye tid efterspørger hele mennesker, som kan balancere det maskuline og det feminine. Som sansestærk mand har du med din veludviklede empati en særlig styrke, når du varetager rollen som partner, far, ven, leder eller medarbejder. Du er den nye tids mand.

Når du læser denne bog, får du:

  • Indsigt i karaktertrækket ”sansestærk”.
  • En mands perspektiv – bogen er fyldt med personlige historier, som du kan spejle dig i.
  • Viden om vigtige emner inden for mental sundhed.
  • Konkrete værktøjer, som er nemme for dig at tage i brug.
  • Et alternativ til at være ”en rigtig mand”.

Bogen er også relevant for dig, som har en generel interesse i det sansestærke personlighedstræk – måske er du forælder, bror eller søster, partner, ven, eller kollega til en sansestærk dreng eller mand.

Yderligere information

Vægt 0,410 kg
Størrelse 23 × 15,5 × 1,72 cm
Antal sider

225

Forlag

Sansestærk