Stress handler om dig

Ikke om kendte, kollegaer eller kærester.
Derfor tager mit forebyggende coachingforløb udgangspunkt i dig og netop dine personlige udfordringer. Så du kan navigere udenom stress og få det bedste ud af dit liv

Har du tegn på stress?

Hvis du kan genkende dig selv i punkterne her, så er svaret ja.

Med min hjælp finder du tilbage i dig selv, så du kan:

Du finder ud af præcis hvor skoen trykker. Og så får du en række værktøjer, der sikrer, at du holder dig på sporet fremover.

”I min barndom var det det ekstreme liv, der førte til, at folk gik ned med stress. I dag er det det normale liv – det liv, de fleste af os lever – som ender med at køre mange mennesker i sænk”
Peter Qvortrup Geisling

Hvad er stress egentlig?

Stress er en naturlig del af livet. En biologisk mekanisme, der hjælper både mennesker og dyr til at præstere under pres, blandt andet ved at frigive hormonerne adrenalin og kortisol. 

Den mekanisme er vældig smart, hvis du står over for en sulten løve, så du kan reagere nu og her. Men hvis stressen står på for længe, bliver hormonerne i kroppen, og du kan blive alvorligt syg. 

Men hør her:

Halvdelen af din stress udgøres af dine egne tanker om din situation – og den værdi du tillægger tankerne. Tanker kan også føre til udløsning af stresshormoner. 

Dit indre liv har således stor indflydelse på oplevelsen af din stress. Heldigvis kan du arbejde med dine tanker og dermed forebygge og reducere stress.

Når skammen styrer!

Der er kommet større fokus på stress de seneste år. Alligevel oplever mange af os en følelse af skam, når stressen handler om os selv. 

Pludselig er det ikke de andre, den er gal med. Det er dig. 

Den erkendelse kan være tung, og derfor er vi gode til at lyve for os selv og andre og ignorere kroppens signaler. 

Måske går du bare og venter på, at det går over af sig selv. At det forsvinder efter ferien, dit næste projekt, når du flytter på landet eller endelig bliver færdig med at male skuret. 

Og måske har du slet ikke tid til at gøre noget ved det? For hvem skal så ordne alle de ting, du har ansvar for?  

Men symptomer på stress forsvinder desværre sjældent af sig selv. Processen skal hjælpes på vej, hellere før end siden.

Forebyg stress med mit 1:1 coachingforløb

Med min hjælp lærer du dig selv og dine grænser bedre at kende. Du ændrer din adfærd, så du får et liv, hvor du selv har fat i styrepinden og aktivt vælger til og fra. 

Jeg gør dig klogere på:

Forløbet indeholder:

Pris: 3.800 kroner

(Plus moms hvis din arbejdsgiver betaler)

Husk: Du skal ikke skamme dig over at række ud og bede om hjælp. Du skal være stolt over, at du gør noget godt for dig selv.

Din coach

Jeg hedder Per Nørbo, og jeg har stor erfaring med stress. 

Alt for stor, desværre. 

Jeg har været sygemeldt tre gange i alt med en blanding af private og arbejdsrelaterede udfordringer. Det har resulteret i et samlet fravær på adskillige måneder samt en stor portion selvransagelse. 

Derudover har jeg som leder gennem mere end 20 år været tæt på stress både blandt kollegaer og medarbejdere. 

Jeg har altid set det som en ledelsesopgave at minimere den arbejdsmæssige stress og har derfor været proaktiv i tilrettelæggelsen af arbejdet. Men jeg har samtidig bemærket en udbredt berøringsangst blandt mine ledelseskollegaer. 

Derfor tager jeg nu sagen i egen hånd og hjælper folk som dig med at forebygge stress. 

Jeg håber, du vil lade mig hjælpe dig med at opnå større trivsel og nærvær i dit liv.