Handelsbetingelser

GENERELLE OPLYSNINGER

Sansestærk.dk

Kirsten Piils Vej 6

7100, Vejle

CVR nr.: 41 10 55 50

Telefon: 44 11 13 22

E-mail: pn@sansestark.dk

PRISER OG BETALING

Priserne er oplyst i danske kroner inklusive moms. Der opkræves en fast pris på 39,00 (indland) for fragt og ekspedition. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Betaling kan ske med angivelse af gyldigt betalingskort. Beløbet trækkes, når varen afsendes. 

LEVERING

Sansetærk.dk tilstræber at pakke og afsende ordrer inden for 1-3 hverdage. Vi sender med GLS til pakkeshops og DAO til din private adresse.

FORTRYDELSE

Sansestærk.dk tilbyder 14 dages fuld returret gældende fra den dag, varen er modtaget. Som kunde har du selv pligt til at sørge for, at varen er i samme stand som ved modtagelse. Beløbet for ordren tilbageføres, når varen er modtaget. Husk at oplyse navn og adresse, ordrenummer og registreringsnummer og kontonummer.

RETURNERING

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Når du returnerer, er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. 

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.

REKLAMATIONSRET

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. 

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten, skal du sende varen til firmaets adresse angivet i starten af handelsbetingelserne. Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af registreringsnummer og kontonummer, så det aftalte beløb kan overføres. Oplysningerne kan uden risiko oplyses per mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.