Foredrag

Hvorfor skal du høre mit foredrag?

Jeg vil gerne give sansestærke mænd en stemme. Vi har måske en tendens til at gå og gemme os lidt. Måske fordi vi har lært at føle os forkerte i forhold til de fleste i et machodomineret samfund. Men også fordi vi ikke har det store behov for at promovere os selv.

Jeg gider ikke at gemme mig. Jeg har så meget at dele og det gør jeg blandt andet gennem foredrag. Med udgangspunkt i min egen historie får du en ærlig beretning om, hvad karaktertrækket har betydet for mit liv. Og der er også input til kærester og koner, søskende og forældre, venner og kollegaer. I foredraget får du at vide, at du ikke behøver at føle dig anderledes eller forkert, at du bestemt ikke er alene og at der er gode strategier til at få et godt liv.

Min mission er at skabe større anerkendelse af sansestærke mænd og drenge.

Er du i tvivl?

  • Se udtalelserne nedenfor

Ring eller skriv for en uforpligtende snak.

 

Hvad kan du gøre for at komme til at høre mit foredrag?

 

Køb en billet til et åbent foredrag eller nævn ideen for:

  • Din arbejdsplads
  • Din personaleforening
  • Din fagforening
  • Dit lokale bibliotek
  • Aftenskoler
  • Book det selv til din fødselsdag
  • Find selv på flere ideer…

Priser:

Afhængig af antal deltagere:   5.000 – 10.000 kr.

Priserne tillægges moms, hvis det er et firma, som betaler. Du kan betale med MobilePay, kontant eller via bankoverførsel.

 

Kontaktoplysninger:

Telefon: 44 11 13 22

Mail: pn@sansestark.dk

Det siger mine deltagere:

"Tak for et meget givende, power-fuldt og ærligt foredrag om hvordan det er at være en sansestærk mand. Det rykkede ved min forståelse omkring pludselige reaktionsskift og hvordan man håndterer at være overloaded. Det var i øvrigt vildt fedt, at Per tog udgangspunkt i alle de fordele, der er ved at være mand og sansestærk"
Connie, 53
"Jeg kan på det varmeste anbefale Per Nørbo som en professionel foredragsholder, med god kontakt til publikum, et autentisk nærvær og perfekt timing og tilrettelæggelse af indholdet med både spontanitet og visuelle virkemidler"
Hanne Rønberg
Foredragsværtinde FOF Sydøstjylland
“Den vigtigste ting, som jeg tog med mig fra foredraget, var forståelsen af, hvorfor man pludselig kan ændre karakter så voldsomt i en given situation. Hvor jeg før ikke forstod, hvad det handlede om, hjælper det mig nu til at kunne passe bedre på mig selv i situationerne. De opstår heller ikke så tit som før, fordi jeg kan fange signalerne i opløbet. Det er virkelig rart”
Tobias, 21

Jeg kan også hjælpe med:

Workshop ikon

Workshops

Få indsigt og udvikling ved at spejle dig i ligesindede i små grupper med maks 6 deltagere. Kun for sansestærke mænd.

Coaching ikon

1:1 Coaching

Opnå større accept af dig selv og få mere ro og balance i dit liv. Lær at leve efter dine egne værdier i stedet for andres.