Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores hjemmeside, bliver der indsamlet oplysninger om dig, som bliver brugt til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der bliver indsamlet oplysninger om dig, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmesiden. I de nedenstående afsnit har vi uddybet, hvad det er for informationer, der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Hjemmesiden anvender “cookies”, som er en tekstfil, der gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende. Formålet er at genkende den, huske indstillinger og udføre statistik. Cookies kan dog ikke indeholde skadelig kode som for eksempel virus.

Det er muligt for dig at slette eller blokere for cookies. Det kan du gøre ved at følge denne vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du følger vejledningen og sletter eller blokerer cookies, kan du risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, som du ikke kan få adgang til.

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle former for informationer, som i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, så indsamler og behandler vi en række af sådanne informationer. Det sker for eksempel ved helt almindelige interaktioner på hjemmesiden som når du:

  • bevæger dig rundt på sansestark.dk
  • svarer på om testen er interessant for dig
  • svarer på blogindlæg eller
  • benytter kontaktformularen

Vi indsamler og behandler typisk følgende slags oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på.

Specielt ved køb af varer

Dine almindelige kontaktoplysninger, såsom navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt på hjemmesiden. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse, faktura samt en leveringsbekræftelse. Når du betaler for din vare, indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. Disse oplysninger vil blive slettet, når dataene ikke længere ses som værende brugbare. 

Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.

Formål

Oplysningerne bruges til at optimere og forbedre vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Vi opbevarer oplysninger i det tidsrum, som er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige eller relevante. Perioden afhænger af, hvilken karakter oplysningen er og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at give en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Vi sælger eller videregiver ikke dine data om din brug af websitet til tredjemand.

Vi har vores hjemmeside hos Simply, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata, som du oplyser på vores hjemmeside, vil blive behandlet i Simplys datacentre. De behandler udelukkende oplysninger på vegne af os og må ikke anvende dem til egne formål.

Specielt ved køb af varer benytter vi en række tredjeparter i form af serviceleverandører for at kunne gennemføre betaling og levering. Også de behandler udelukkende oplysninger på vegne af os og må ikke anvende dem til egne formål.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: pn@sansestark.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Sansestærk.dk

Kirsten Piils Vej 6

7100 Vejle

Telefon: 44 11 13 22

E-mail: pn@sansestark.dk