Sansestærk -
Den nye tids mand

Bogen til dig, der gerne vil gøre op med den eksisterende machokultur.

Er det her dig?

Kan du genkende dig selv i ovenstående, så er min bog noget for dig. 

Hvem har lyst til at blive kaldt en tøsedreng?

Ikke ret mange gætter jeg på, men alligevel går tusindvis af danske mænd rundt og føler sig stemplet som netop det. De passer ikke ind i flertallets værdier med tempo, udholdenhed og masser af maskulin energi, og derfor føler de sig anderledes og måske endda forkerte. 

Men de mænd er hverken forkerte eller 

mindre værd end andre – de er sansestærke. Jeg drømmer om at udbrede kendskabet til de sansestærke mænd og bidrage til at skabe et samfund, hvor der også er plads til alle dem, der ikke passer i kategorien ”rigtige mænd”. 

Derfor har jeg skrevet en bog. Den kan hjælpe dig, der er sansestærk med at 

forbedre dit mentale velbefindende, og den kan hjælpe alle andre med at få større forståelse for de sansestærke mænd. 

Den koster 299, men din intropris er kun 249. Det er cirka det samme som en ny krimi, men forskellen er, at du lærer noget om rigtige mennesker i stedet for en fiktiv karakter. Og så er der ingen mord. 

Få et stærkt kapitel gratis!

Min bog består af 12 kapitler, der samlet set kommer omkring alle de aspekter, der knytter sig til livet som sansestærk. Det fjerde kapitel handler om overstimulering, og det kan du læse uden at lægge så meget som en krone. 

Hvad vil det sige
at være sansestærk?

Hver femte dansker har et genetisk baseret personlighedstræk, der gør, at de er mere følsomme end gennemsnittet. Deres nervesystem opfanger og bearbejder ganske enkelt stimuli på et dybere plan, og derfor bliver hjernen nemmere overstimuleret. Det kan i yderste konsekvens ende med mistrivsel, stress og angst. 

Der er dog også mange positive ting ved karaktertrækket. Sansestærke personer er ofte meget kreative, loyale, empatiske og intuitive mennesker. Og sansestærke mænd er særligt gode til at balancere det maskuline og det feminine. Det er en stor styrke, og det får vi brug for mere af i fremtiden. 

Redskaber, faldgruber og personlige historier

Jeg har savnet én ting i min research omkring det at være særligt sensitiv, nemlig konkrete råd og redskaber med udgangspunkt i mænd fremfor kvinder. 

Dem får du nu. 

Min bog har fokus på sansestærke mænd, og den giver dig:

Du er ikke bare god nok som du er – du er skidegod, og det kan min bog hjælpe dig med at erkende. 

Per Nørbo

Coach, forfatter, foredragsholder og sansestærk

Jeg har mange års erhvervserfaring fra forskellige lederstillinger hos blandt andet Silvan, Bauhaus og EG, men vigtigst af alt, så har jeg erfaring med det at være en sansestærk mand i et machodomineret samfund. 

Derudover er jeg certificeret life- og businesscoach fra Sofia Manning. Jeg er aktiv i et fagligt netværk af coaches og bruger selv coaching til at videreudvikle mig. Jeg har arbejdet som coachende leder i mange år med den primære interesse at hjælpe andre til faglig og personlig udvikling. 

Min håb er at hjælpe sansestærke mænd med at finde hjem til sig selv og at bidrage til et samfund, hvor sansestærke mænd får mere anerkendelse.