Sansestærk -
Den nye tids mand

Opdag styrken i de følsomme mænd

Er det her dig?

Kan du genkende dig selv i ovenstående, så er min bog noget for dig. 

Hvem har lyst til at blive kaldt en tøsedreng?

Ikke ret mange gætter jeg på, men alligevel går tusindvis af danske mænd rundt og føler sig stemplet som netop det. De passer ikke ind i flertallets værdier med tempo, udholdenhed og masser af maskulin energi, og derfor føler de sig anderledes og måske endda forkerte. 

Men de mænd er hverken forkerte eller 

mindre værd end andre – de er sansestærke. Jeg drømmer om at udbrede kendskabet til de sansestærke mænd og bidrage til at skabe et samfund, hvor der også er plads til alle dem, der ikke passer i kategorien ”rigtige mænd”. 

Derfor har jeg skrevet en bog. Den kan hjælpe dig, der er sansestærk med at 

forbedre dit mentale velbefindende, og den kan hjælpe alle andre med at få større forståelse for de sansestærke mænd. 

Den koster 249. Det er cirka det samme som en ny krimi, men forskellen er, at du lærer noget om rigtige mennesker i stedet for en fiktiv karakter. Og så er der ingen mord. 

Det siger mine læsere

"Det er en yderst livslivsbekræftende bog, som vælger at se på egenskaben som en ressource frem for en udfordring, og med de konkrete værktøjer kan man tilgodese alle personer i en virksomhed, så bogen burde være pligtlæsning for alle, som arbejder med HR-udvikling."
Henrik V Blunck
Bogblogger
"Hold da op - er lige umiddelbart det jeg sidder tilbage med. En super velskrevet, interessant og overordnet set bare utrolig gennemført bog. Jeg har lært rigtig meget af den her bog, og den er super vigtig og relevant. Det er nemlig et vigtigt emne, som i min optik, ikke bliver talt nok om."
Rikke Petersen
Bogblogger
“En rigtig god bog, med opsigtsvækkende indsigt i en lang række aspekter for en mand i en moderne verden. Jeg kan klart anbefale den og jeg har selv taget en masse gode pointer til mig samt jeg har fået nogle redskaber til at fungere bedre i hverdagen. Virkelig god bog”
Kim G
Læser
"Bogen har givet mig et indblik i, hvordan jeg kan forstå og støtte min søn endnu bedre når verden bliver uoverskuelig for ham at rumme, og den har givet mig et indblik i hvilke redskaber og metoder, der er gode at benytte, for at være nogenlunde i balance på trods af den overfølsomhed, som både jeg og min søn ofte rammes af. Jeg kan ved hjælp af Pers erfaringer som sansestærk relatere hans levende fortællinger til episoder i mit og min søns liv og det giver en følelse af ikke at stå alene og ikke at føle sig forkert.
Christina M. Tillebeck
Læser
"Per har skrevet en meget personlig og ærlig bog. Den har givet mig mange guldkorn til at blive bedre til at forstå og værdsætte værdien af forskellighed og forstå hvorfor vi har forskellige reaktionsmønstre. Bogen giver også et vigtigt input til hvordan mænd kan blive meget bedre til at undgå de alt for mange tilfælde af stress ved at turde vedkende sig og synliggøre at man har nogle andre grænser end de gængse typisk maskuline normer på en arbejdsplads.
Peter Davidsen
Læser
Per Nørbo har med SANSESTÆRK skrevet en super god og praktisk anvendelig bog med stor indsigt, mod og ærlighed. Bogen vidner om et stort forarbejde, og behandlingen af emnet forekommer mig utroligt veldokumenteret, velformuleret og ikke mindst brugbar i praksis.
Kim Risør
Læser
Virkelig givende og berigende udgivelse, som vil være en gave til sansestærke mænd og mennesker i deres omgangskreds. Bogen indeholder et katalog af værktøjer til at gøre det at være sansestærk til en styrke frem for en svaghed, og den når rundt om hele mennesket. Bogen er velskrevet.
Lektørudtalelse
Bibliotekerne
Jeg har med stor glæde læst Per Nørbos bog Sansestærk– Den ny tids mand. Jeg kan varmt anbefale den til både mænd og kvinder. Der er en guldgrube af gode råd om det at være sensitiv og sansestærk generelt, og så er der en dyb forståelse og gennemgang af maskulinitetsbegrebet. Den nye tids mand og den nye tids menneske generelt, er et helt og autentisk menneske, der er stolt af sin følsomhed og naturligt både viser styrke og sårbarhed. Hvorfor skulle det ene udelukke det andet? Faktisk er det stærkt at turde vise sin sårbarhed. Amen og tak til Per for en dejlig og vedkommende bog.
Camilla Bruun
Psykolog

Få et stærkt kapitel gratis!

Min bog består af 12 kapitler, der samlet set kommer omkring alle de aspekter, der knytter sig til livet som sansestærk. Det fjerde kapitel handler om overstimulering, og det kan du læse uden at lægge så meget som en krone. 

Hvad vil det sige
at være sansestærk?

Hver femte dansker har et genetisk baseret personlighedstræk, der gør, at de er mere følsomme end gennemsnittet. Deres nervesystem opfanger og bearbejder ganske enkelt stimuli på et dybere plan, og derfor bliver hjernen nemmere overstimuleret. Det kan i yderste konsekvens ende med mistrivsel, stress og angst. 

Der er dog også mange positive ting ved karaktertrækket. Sansestærke personer er ofte meget kreative, loyale, empatiske og intuitive mennesker. Og sansestærke mænd er særligt gode til at balancere det maskuline og det feminine. Det er en stor styrke, og det får vi brug for mere af i fremtiden. 

Redskaber, faldgruber og personlige historier

Jeg har savnet én ting i min research omkring det at være særligt sensitiv, nemlig konkrete råd og redskaber med udgangspunkt i mænd fremfor kvinder. 

Dem får du nu. 

Min bog har fokus på sansestærke mænd, og den giver dig:

Du er ikke bare god nok som du er – du er skidegod, og det kan min bog hjælpe dig med at erkende. 

Per Nørbo

Coach, forfatter, foredragsholder og sansestærk

Jeg har mange års erhvervserfaring fra forskellige lederstillinger hos blandt andet Silvan, Bauhaus og EG, men vigtigst af alt, så har jeg erfaring med det at være en sansestærk mand i et machodomineret samfund. 

Derudover er jeg certificeret life- og businesscoach fra Sofia Manning. Jeg er aktiv i et fagligt netværk af coaches og bruger selv coaching til at videreudvikle mig. Jeg har arbejdet som coachende leder i mange år med den primære interesse at hjælpe andre til faglig og personlig udvikling. 

Min håb er at hjælpe sansestærke mænd med at finde hjem til sig selv og at bidrage til et samfund, hvor sansestærke mænd får mere anerkendelse.